De digitale assistent die zorg op afstand mogelijk maakt.

De digitale assistent
die zorg op afstand
mogelijk maakt.

Vergroot zelfredzaamheid

Vergroot zelfredzaamheid

Ruimte voor échte aandacht

Ruimte voor échte aandacht

Ontlast zorgpersoneel

Ontlast zorgpersoneel

Kun je nog de zorg bieden die je hebt beloofd?

Jouw medewerkers komen handen te kort om de thuiszorg te verlenen die je als organisatie zou willen leveren. En dat terwijl de druk op de zorg alleen maar verder toeneemt.

Gelukkig is er een virtuele assistent die zorg op afstand mogelijk maakt én zorgtaken uit handen neemt: Thuis met Anne. Via deze zorgapp kunnen jouw medewerkers beeldzorg verlenen aan cliënten, hun medicatie aanpassen en agenda’s bijwerken. Ondertussen leest Anne de cliënt het nieuws voor, herinnert ze hem of haar aan afspraken en geeft ze aan wanneer het tijd is voor de medicijnen.

Benieuwd wat Thuis met Anne voor jouw zorgorganisatie kan betekenen?

De zorgapp die de taal spreekt van jouw cliënt

Anne is er voor thuiswonende mensen met (toenemende) geheugenproblemen. Bijvoorbeeld als gevolg van dementie zoals Alzheimer of Parkinson. Maar ook CVA, niet-aangeboren hersenletsel of een verstandelijke beperking

Anne is er voor thuiswonende mensen met (toenemende) geheugenproblemen. Bijvoorbeeld als gevolg van dementie zoals Alzheimer en Parkinson. CVA, niet-aangeboren hersenletsel of een verstandelijke beperking

niet meer zo alleen

Meer zelfredzaamheid

Jouw cliënten zijn waarschijnlijk het liefst zo min mogelijk afhankelijk van jouw zorg. Met Anne zal hij of zij minder een beroep op uw medewerkers doen. Met Anne hebben zij minder zorgtaken, verloopt de afstemming met andere zorgprofessionals efficiënter en is er minder zorg aan huis noodzakelijk.

Test524x290_01

Zorg op afstand altijd dichtbij

Via het dashboard kunnen je medewerkers op afstand beeldzorg verlenen aan de cliënt, diens agenda bijhouden, oefeningen aanbieden en de medicatie aanpassen. Ook kunnen zij monitoren hoe het met de cliënt gaat en de zorg afstemmen met andere zorgverleners zoals huisarts of diëtist.

zorg op afstand altijd dichtbij

Meer tijd voor echte aandacht

Zo geavanceerd als de zorgapp in elkaar zit, zo eenvoudig is het gebruik ervan. Veel taken voert Anne automatisch uit en voor andere taken is een druk op een knop of korte spraakopdracht in de eigen taal voldoende. Dat bespaart een hoop uitleg zodat er meer tijd is voor echte aandacht voor uw client.

met volledige privacy

Een maatje in huis

Klantervaringen maken duidelijk dat Anne voor cliënten al snel aanvoelt als een goede vriendin. Ze lacht, praat, luistert en staat altijd klaar om te helpen. De cliënt kan Anne dan ook van alles vragen. Om een familielid te bellen bijvoorbeeld, video’s van de kleinkinderen te laten zien of gezellig een spelletje te spelen.

icoon wit

Ontwikkeld met de grootste zorg

Anne is ontwikkeld voor en door cliënten, hun mantelzorgers en zorgprofessionals. En in nauwe samenwerking met onze partners. Meer lees je hierover in Over Thuis met Anne. Dat een van onze eerste cliënten met zijn Anne nog steeds met veel plezier zelfstandig woont, daar zijn we best trots op. Net als op de prijzen en nominaties die we met Thuis met Anne in de wacht hebben gesleept.

LegerDesHeils
ZonMW
OnePlanet
Brite
ABB
Saxion
Imec
CWZ
Incra
Oostnl
Engie
iHomeLAB
alifa
avedan
digno valora
espria
imean
nutry
parabool
sensire
zinn
zorgaccent
icoon wit klein

Thuis met Anne helpt je de zorg en aandacht te bieden die je hebt beloofd

Laat Anne ook jouw medewerkers ontzorgen

iPAD

1.

Boek een demo

Ervaar hoe Anne de zorgtaken van jouw zorgmedewerkers ondersteunt en de cliënt zelfredzamer maakt.

2.

Bekijk de offerte

Samen kijken we wat bij jouw organisatie past en maken op basis daarvan een offerte op maat.

3.

Ontzorg jouw mensen

We stemmen Anne perfect af op de zorgvraag en komen langs om jouw cliënt en medewerkers wegwijs te maken.

Wat kan ik voor je doen pap?

“Mijn vader kreeg in 2015 een beroerte. Van de ene op de andere dag was ik mantelzorger. ‘Wat kan ik voor je doen pap?’ vroeg ik hem. ‘Mij minder afhankelijk maken van jou,’ was zijn duidelijke antwoord. Dus bouwde ik een programma met spraakherkenning en een poppetje. Zo is avatar Anne geboren.”

Annemarie Johannes

Oprichter Thuis met Anne

foto voorbeeld 2
foto voorbeeld

Anne spreekt diverse talen

Anne is standaard beschikbaar in de volgende talen: Nederlands, Duits, Engels, Frans, Turks en ItaliaansAndere talen, zoals Japans of  Marokkaans, kunnen op aanvraag worden toegevoegd.

Voor welke cliënten zorgt Anne?

Seviley

“Anne spreekt de taal van de gebruiker. Vooral voor migranten is dat belangrijk omdat ze als ze ouder worden, steeds meer op de eigen taal terugvallen. Bij dementie kunnen ze zelfs vergeten dat ze Nederlands kunnen.”

Sevilay Dalli
Directeur van IMEAN, cultuur sensitieve dagbesteding

Maria

“Wat ik mooi vind aan Thuis met Anne is dat zij een moeilijk bereikbare, kwetsbare groep migrantenouderen in hun dagelijks leven thuis ondersteunt met zorgtechnologie.”

Maria Walters
Directeur Lang zult u wonen

Jan

"Anne heeft een stem en een gezicht. Daarachter gaat slimme software schuil zoals spraakherkenning, spraaksynthese-technologie en Artificial Intelligence (AI). Zo kan Anne dagstructuur bieden aan ouderen en ze helpen herinneren aan afspraken of het innemen van medicijnen".

Jan Jukema
Lector Verpleegkunde

Anne maakt het aangenaam

TMA524x290_20

Jouw medewerkers:

  • worden ondersteund in hun zorgtaken

  • krijgen beter inzicht in de (toekomstige) zorgvraag

  • besparen (reis)tijd

  • ervaren minder werkdruk en meer werkplezier

  • kunnen zich meer met echte zorg bezighouden

Jouw cliënten:

  • kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen

  • voelen zich minder afhankelijk

  • kunnen zich beter vermaken

  • hebben meer sociaal contact

  • voelen zich minder eenzaam

icoon wit groot rechts
TMA524x290_14

Maak kennis met Anne en stel uw vragen aan mensen die Anne al in huis hebben

Elke eerste woensdag van de maand

Scroll naar boven