Inschrijven gratis webinar

Inschrijven gratis webinar

Maak kennis met Anne en stel je vragen aan huidige gebruikers

Als je de zorg draagt voor een thuiswonende ouderen met een cognitieve achteruitgang als gevolg van dementie, Alzheimer, Parkinson,  CVA of niet-aangeboren hersenletsel, weet je hoe intensief die zorg kan zijn. Er wordt veel van je gevraagd, ook als je niet op bezoek bent. Zou je wel eens willen weten hoe anderen daarmee omgaan? Neem dan deel aan ons gratis online webinar.

Elke eerste woensdag van de maand
Tijdens deze webinar maak je kennis met andere mantelzorgers, hoor je de verhalen van gebruikers en laten we zien hoe Thuis met Anne jou kan ondersteunen in jouw rol

Stel je vragen direct aan gebruikers
Bovendien krijg je alle ruimte om vragen te stellen. Aan andere zorgverleners, gebruikers en natuurlijk ook aan ons. Zo krijg je een goed beeld van wat Anne voor jou en je naaste kan betekenen.

Kom je ook?
Schrijf je dan in via het onderstaande formulier. Je ontvangt dan van ons per mail een uitnodiging met een link naar de online webinar. Kun je niet op bovengenoemde datum? Wij geven elke 1e week van de maand een webinar. Contact ons als je hiervoor een uitnodiging wilt ontvangen.

Graag tot dan!

Annemarie Johannes

Schrijf je nu in!

Webinar

Naam
Hoe ga je Thuis met Anne gebruiken?(Vereist)
Scroll naar boven